Rákoscsaba-Újtelep központi részén eladó egy új építésű 104nm-es amerikai konyhás nappali + 4 szobás, két fürdőszobás ikerházi lakás épül 250nm-es önálló saját kertrésszel elől és hátul pedig egy nagyon egyedi stílusban kialakítható kertrész. Az elosztás és a szobák éy fürdőszobák nappali elhelyezése nagyon nagyon jól megvalósítja a tökéletes otthon fogalmát ahova jó hazajönni érzést az ingatlanba belépve a nappali és szobák illetve a többi helyiségek elhelyezése egy nagyon átgondolt és egyedi tervezésnek köszönhető.
.A szomszéd lakástól nagyon jól elkülönül, a földszinten a közös falon nem helyezkedik el lakóterület, itt csak a garázs köti össze a lakásokat. Emeleten a közös falon pedig a lakás lépcsőháza és fürdőszobája lesz kialakítva. A lakásokat két sor tégla és szigetelés választja el.
A ház modern külleméhez magas műszaki tartalom is társul. A fűtést és hűtést DAIKIN Altherma 3 hőszivattyús rendszer biztosítja. Igény szerint hővisszanyerő szellőző rendszer is kiépítésre kerül. Hatalmas panorámás prémium kategóriájú ablakok redőnyösek lesznek. AA+ Kiemelkedően nagy energiahatékonyságú az ingatlan energetikai besorolása.
DAIKIN Légtisztító került beépítésre ami szellőztetés nélkül is gondoskodik otthoni friss levegőről és az egészségéről.
Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!
Hívjon, írjon, nézze meg! Biztosan tetszeni fog. Ne maradjon le róla, várom hívását hétvégén is!

Kulcsra kész ára: 79,9M Ft

HITEL és CSOK igénybe vehető

A szomszéd lakás 141nm-es melynek kulcsrakész ára 98M Ft