Eladásra kínálunk 1db építési telket ami belterületbe van csatolva illetve 1 db zártkert besorolású kivett lakóház és 2db kert megnevezésű ingatlant. A négy ingatlanról külön-külön leírás készült. Szeretnénk elsősorban egyben mind a 4 helyrajzi számon szereplő ingatlant értékesíteni, hisz egybefüggő terület.

Eladásra kínálunk egy 1345 m2-es telek zárkerti ingatlant, (kert, művelés alatt álló 4-es minőségi osztályú 1,78AK értékű földterület, amely Páty Nagyhegy részén fekszik (főútvonal mellet, közel az autópályához.) A főútról nyíló keskeny, közúti forgalom elől elzárt terület. Könnyen megközelíthető (akár 4 útvonalon is megközelíthető, többek közt az M1-es autópálya).
A telek területén egy faszerkezetű fedett szín látható, ami kb 106m2 -es.
A telek közmű nélküli és a terület egybe van kerítve a 3991,3992-es helyrajzi számmal.
Az övezeti besorolás Mk-1 Kertes mezőgazdasági terület.

Eladásra kínálunk egy 802 m2 terület külterületi lakóház, amelyen csak villany közmű kiépített. Az épület redukált területe 66,00 m2
Az épület a 70-es években épülhetett, amelyhez 2010 -ben hozzáépítetek, igy alakult ki a jelenlegi állapota. Az övezeti besorolása MK-1 Kertes mezőgazdasági terület. Az épület lakhatatlan, komfort nélküli. A telket összesen négy útvonalon lehet megközelíteni. A többek között az M1-es autópálya, az 1-es főút és a Budapest-Hegyeshalom -Rajka-vasútvonal is a település közigazgatási területén halad át.

Eladásra kínálunk egy 1040 m2-es telek zártkerti ingatlant, (kert, művelés alatt álló 4-es minőségi osztályú 1,37AK értékű földterület) amely Páty Nagyhegy részén fekszik. Területén semmilyen közmű nem látható, csak egy ásott kút van. Az övezeti besorolása MK-1 Kertes mezőgazdasági terület.

Eladásra kínálunk egy 2223m2-es telket 63 m2-es épülettel. Az ingatlan Páty belterületi területén fekszik. A telek szabálytalan sokszög alakzatú.
Az ingatlan területén egy félkész állapotú, jelenleg építés alatt álló Lindab könnyűszerkezetes egylégterű épület található. Villany vezeték ki van fizetve, de még nincs bekötve, csatorna gáz nincs kiépítve. A föld alatt már bekötésre került egy 4m3 –es ciszterna szennyvíznek, illetve egy 22m3-es technológiai víztartály. Az épület az alaprajzi tervek szerint fog elkészülni, lesz benne vizesblokk, fűtése elektromos lesz. Jelenleg a betonlap van meg alapvezetékekkel, szerelőbetonnal, a Lindab vázszerkezet és a tető, a tető szigetelése.